Pure beauty urban shield. Sunshine Kelly

Pure Beauty Illuminating Urban Shield skincare

Pure beauty urban shield

Jadi bila sis dapat jemputan ke Majlis Pelancaran produk terbaru dari Pure Beauty, terus sis excited. Congratulations to Watsons and Pure Beauty! Scent: They all have the same mild floral scent which is favorable for me. Sebenarnya kita sangat teruja untuk memperkenalkan produk Pure Beauty Illuminating Urban Shield ni. I am glad that recently we discovered a new skincare range, Illuminating Urban Shield that focuses on antipollution and antioxidant. The skin feels smooth and revitalized, thanks to the powerful active ingredients in Pomegranate Urban Shield Complex, including anti-ageing Phyto Placenta. Such a lovely setup, surrounded with flowers especially roses and everyone is in white. Gently wipe over face, eyes, and lips to remove dirt and makeup.

Next

pure beauty illuminating urban shield radiance serum kullananlar ve hakkında yorumları

Pure beauty urban shield

When I wake up in the morning, my skin feels rejuvenated. So… which one should I try and review first? Adalah penting bagi produk-produk kecantikan ini bersifat ringan kerana jika tidak, mesti kita rasa tak selesa dan berat apabila menggunakan dan menyapu lapisan demi lapisan produk kecantikan ni. Sebagai kenangan, sis tulis nama blog la kan. You just have to apply it thinly and leave it for 10 minutes. The texture lightweight gel types that melts on the skin, keeps our skin fresh and clear. Gently massage until fully absorbed. But there are times when my eyes are too tired that I prefer to just remove my makeup and cleanse my face without washing.

Next

Watsons Lancar Produk Terbaru POMEGRANATE URBAN SHIELD by Pure Beauty ~ EMAS PUTIH

Pure beauty urban shield

Khamis lalu, Watsons telah pun melancarkan satu produk baru iaitu produk yang berasaskan buah delima, Pure Beauty Pomegranated Urban Shield yang mana Pure Beauty merupakan jenama yang daripada Korea yang menjanjikan penggunaan bahan semulajadi yang terbaik dalam bahan-bahan untuk produk ini sejurus jugamenggunakan kemajuan dari segi sains dan teknologi. It helped hydrate my skin by the following morning. Hai semua, Harini nak cerita fasal topik kecantikan. I put a small amount on my finger tip and tap on the area around my eye. Guna serum tu untuk urutan manja kat kepala. With that in mind, Watsons developed the Pure Beauty Urban Shield line with renowned Korean dermatologist, Dr.

Next

REVIEW: Pure Beauty: Pomegranate Urban Shield Antioxidant and Antipollution!

Pure beauty urban shield

Sape tak kenal dengan Pure Beauty ni kan. My skin feels nourished and hydrated after. Make Up Demonstration Amik gambar skit sebagai bukti About Maya Berani mencuba, kuat makan dan tidak mudah mengalah. Kış çok yakın malum ve cildim kurumaya başlar bu zamanlarda. Allahu, dah la dengan panasnya lepas tu memang banyak la habuk-habuk yang berterbangan. It does add more of that slight tackiness, but definitely not enough to be classified as uncomfortable. It was like taking a breather from my hectic routine, the whole ambience was relaxing and fresh with lots of natural lights.

Next

Sunshine Kelly

Pure beauty urban shield

Lagipun, kebanyakan bauan atau pewangi tambahan dalam kosmetik dan produk kecantikan juga menjadi punca kulit sensitif. Maya Karin telah pun berkongsi cara dia menjaga kulit muka, petua, dan berita terbaru dalam dunia lakonan dll. The lotion shields the skin from environmental aggressors, revives tired and stressed skin, helps smooth fine lines and wrinkles, and revitalizes the complexion. Reviving Eye Gel Use day and night after cleansing and toning, and apply on the eye contour area. Packaging: I love the packaging. Kalau nak diskaun sila ke website watson ceceoat ye.

Next

Pure Beauty Urban Shield Line: Nature's Best Barrier

Pure beauty urban shield

Dalam ni juga ada uv protection. Urut-urut sikit dari nadi leher ke kepala. Uzu selalu pakai wipe remover pure beauty. Organic floral extract leaves the skin supple and glowing. Unlike the serum, eye gel, protective lotion, and night cream, you don't have to massage it on your face to be absorbed. Means sesuai lah dengan kitaa. However, this is the only product in the Urban Shield line that is not 100% suited for my skin as whenever I use it, there is a slight sting feeling.

Next