Qa ka shpija 2019. Çka ka shpija

Çka ka Shpija

Qa ka shpija 2019

. Familja Moderne identifikohet si një ndër prodhimet më të suksesshme televizive të Kosovës. Familja Moderne është seriali i parë vendor i pasluftës, i cili tashmë ka arritur ne sezonin e pestë të transmetimit të tij dhe ende mbetet ndër serialet më të shikuara dhe të preferuara të teleshikuesve. Ndoshta këtë serial më të vecantë e perbën ekipi I aktorëve I përbërë nga: Leze Qena, Dibran Tahiri, Armond Morina, Ilir Prapashtica, Luan Jaha, Yllka Gashi, Vlora Merovci, Nentor Fetihu etj. . .

Next

Çka ka shpija

Qa ka shpija 2019

. . . . . .

Next

Çka ka shpija

Qa ka shpija 2019

. . . . .

Next

Çka ka Shpija

Qa ka shpija 2019

. . . . . .

Next

Çka ka Shpija

Qa ka shpija 2019

. . . . . . .

Next

Çka ka Shpija

Qa ka shpija 2019

. . . . . . .

Next

Çka ka Shpija

Qa ka shpija 2019

. . . . .

Next